• Головна
  • У Здолбунові після інциденту з підстреленою собакою правоохоронці відкрили кримінальне провадження
10:29, 23 серпня 2019 р.

У Здолбунові після інциденту з підстреленою собакою правоохоронці відкрили кримінальне провадження

У Здолбунові після інциденту з підстреленою собакою правоохоронці відкрили кримінальне провадження

Наразі правоохоронці проводять першопочаткові слідчі дії та розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєного злочину. Чоловіка, на якого вказав заявник, поліцейські опитали, однак той повідомив, що до вчиненого кримінального правопорушення не причетний. Крім того, як з’ясували правоохоронці, будь-яка зброя на нього не зареєстрована, повідомляють у пресслужбі Нацполіції Рівненської області.

Нагадаємо, 21-го серпня 49-річний здолбунівчанин повідомив до поліції, що невідома особа у селі Ільпінь поранила його собаку. Того дня чоловік вигулював двох своїх лайок, одна з яких була без повідка та побігла до будинку на вулиці Лесі Українки. В цей час власник почув два постріли, внаслідок чого пес отримав поранення.

Під час огляду ветеринар виявив у собаки тілесні ушкодження у вигляді кульового поранення, зовнішні ознаки якого вказують на те, що постріл було здійснено із пневматичної зброї.

За фактом жорстокого поводження із твариною слідчі Здолбунівського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України.

Наразі тривають пошуки особи, котра могла бути причетною до вчинення злочину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Рівне #постріл #собака #поранення #розслідування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...