Українці поскаржилися на дії влади, яка змусила громадян повертати кошти за вже нараховані субсидії. Приводом для таких "повернень" стало те, що деякі люди нібито самі не скасували субсидію, яку не мали права отримувати.

Про це повідомляє портал Vgorode.

оплата комунальних

За яких обставин українців можуть змусити повернути вже нараховану субсидію

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Міністерстві соціальної політики України та Департаменті праці та соціальної політики з цього приводу дали пояснення, у тому числі і про те, чи повинні місцеві органи влади інформувати громадян про певні зміни.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

тарифи

"Інформування громадян про зміни в чинному законодавстві не передбачено", - відповіли в Департаменті праці та соціальної політики міськради.

Таким чином, дізнаватися про зміни в законодавстві чи про причини, які можуть вплинути на отримання пільг, країнці мають самостійно.

"Про зміни в законодавстві суспільство інформується через засоби масової інформації. Крім того, відповідні нормативні документи розміщуються на офіційних веб-сайтах органів влади", - додали чиновники.

Нагадаємо, доки українські пенсіонери ледве виживають за копійк, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко відпочиває з коханкою на фешенебельному курорті.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців попередили про припинення постачання блакитного палива. Хто у серпні залишиться без газу на більш, ніж тиждень.

Також Знай.uа пишучи про те, що українців попередили про проблеми водопостачання. Проблеми виникли з річкою Рось, що протікає через Київщину.