Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 23 серпня, вся Україна відзначає День прапора. Львів не залишився осторонь урочистої події, тож у місті також замайорів національний стяг.

З самого ранку біля Львівської державної обласної адміністрації Державний прапор України піднімали військовослужбовці. Прапор гордо замайорів своїми синьо-жовтими кольорами над містом.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Опісля рота почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного урочисто пройшася вулицею Львова, а військовий оркестр продефілював з концертом. Військові продемонстрували свої уміння та додали львів'янам святкового настрою.

У планових урочитих заходах до Дня Державного прапору взяли участь керівництво міста та області, військові, громадські діячі та активні жителі міста.

Нагадаємо про все найважливіше про символ України

Як повідомляв портал Знай.ua, найкращі привітання у віршах і листівках українською та російською мовами.

Також Знай.ua писав про те, що Верховна Рада ухвалила закон про Державний прапор України 28 січня 1992 року