Поділитись:

НОК закликав скандального директора луцького басейну поновити звільненого тренера

П'ятниця, 23 серпня 2019, 11:33

Після того, як на всю Україну розгорівся скандал щодо звільнення з місцевої СДЮШОР з плавання тренера Володимира Самчука, відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області закликало повернути фахівцю посаду.

Відповідну пропозицію члени НОКу озвучили директору спортивної школи Олександру Сологубу, – йдеться у протоколі засідання виконкому організації, який є у розпорядженні ІА «Конкурент».

Враховуючи всі обставини звільнення Володимира Самчука, НОК закликав Сологуба поновити тренера на посаді. Очолює відділення НОК у Волинській області заступник голови Волиньради Роман Карпюк.

«УХВАЛИЛИ: Враховуючи всі обставини звільнення тренера викликадача Володимира Самчука вийти з пропозицією до адміністрації КЗ «СДЮШОР з плавання Луцької міської ради» поновити тренера-викладача Володимира Самчука на роботі», – зазначено у документі.

Нагадаємо, що тренера-викладача луцької спортивної школи з плавання Володимира Самчука звільнили з посади в той час, коли він готував свого спортсмена Максима Ткачука до чемпіонату світу на базі приватного клубу, а не в комунальному басейні, в якому на період канікул щороку спускають воду. Ганебною ситуацією обурюються як у Луцьку, так і в інших містах України.

Своєю чергою директор СДЮШОР Олександр Сологуб стверджує, що фахівця справедливо звільнили за порушення трудової дисципліни. 

15 серпня на платформі відкрите місто з'явилася петиція, в якій владу просять поновити тренера на посаді у СДЮШОР. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за добу ініціатива зібрала необхідну кількість підписів

У вівторок, 20 серпня, вихованець Володимира Самчука Максим Ткачук розпочав виступи на чемпіонаті світу, що проходить у Будапешті. У перший день змагань спортсмен пробився до півфіналу турніру, встановивши черговий рекорд України з плавання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів