11:52, 23 Серпня 2019

У Луцьку урочисто підняли синьо-жовтий стяг над міською радою. ФОТО

Щороку свято Дня Державного Прапора України розпочинається із урочистої церемонії підняття синьо-жовтого стягу перед будівлею Луцької міської ради.

Про це повідомили на сайті Луцькради.

«Цей Прапор уособлює для нас Україну, уособлює єдність всіх українців, наш дух і нашу звитягу, нашу силу і нашу мужність. Він додає натхнення та веде за собою до нових звершень та цілей, які ми не боїмося перед собою ставити, та яких досягаємо. Цей Прапор — сьогодні на передових рубежах захисту нашої держави, там, де небезпечно; разом із нашими солдатами, офіцерами; там, де захищають Україну. І він же супроводжує солдата у його останню путь. Прапор України — для нас неймовірно дорогий, вистражданий, проте улюблений символ, що додає нам мужності та віри в себе, віри в Україну. І я знаю, що об’єднавшись навколо цього синьо-жовтого стягу ми впевнено рухаємося в напрямку розбудови нашої держави та європейських цінностей, які поставили собі за мету. І ми робимо усе для того, щоб бути гідними наших державних символів. Я всіх вас вітаю з цим святом та бажаю, щоб під цим прапором ми йшли до мирних звершень, досягали найвищих спортивних результатів та розбудовували нашу країну, місто, область, а наші нащадки впевнено простували дорогою у майбутнє», — привітав лучан Григорій Пустовіт.

Пізніше синьо-жовтий стяг урочисто підняли і Державний Прапор України святково замайорів над будівлею Луцької міської ради.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: