Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову нетверезі водії: за добу в області виявили 8 порушників

Знову нетверезі водії: за добу в області виявили 8 порушників
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Хустському, Іршавському, Виноградівському, Перечинському районах. Ще чотирьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Довге Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки ВАЗ «2106», який пересувався в темну пору доби без світлових габаритів. За кермом перебував місцевий житель в якого водійського посвідчення немає. Правоохоронці запідозрили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Драгово Хустського району працівники груп реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Правоохоронці запідозрили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав та від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Затисівка Виноградівського району працівники груп реагування патрульної поліції зупинили мопед, який пересувався без номерних знаків. За кермом перебував чоловік в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Ще одного правопорушника патрульна поліція виявила на автодорозі Тур’я Пасіка-Раково Перечинського району. Водій автомобіля марки ВАЗ «2103», пересувався з неосвітленим номерним знаком. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Чотири адмінпротоколи на п’яних водіїв склали за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

На правопорушників складені адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: