Поділитись:

2 тисячі літрів спирту і більше тисячі пачок сигарет: у ковельчанина знайшли фальсифікат

П'ятниця, 23 серпня 2019, 13:10
2 тисячі літрів спирту і більше тисячі пачок сигарет: у ковельчанина знайшли фальсифікат

У Ковелі податківці викрили місце незаконного накопичення підакцизних товарів.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках операції "Акциз-2019" співробітники податкової міліції Волині у Ковелі провели ряд заходів, спрямованих на встановлення місць незаконного накопичення, зберігання та реалізації підакцизних товарів.

В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду провели огляди, в результаті яких встановили, що місцевий житель незаконно зберігав близько 2 000 літрів рідини з характерним запахом спирту, 1 260 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, орієнтовною вартістю 550 тис. гривень.

В результаті вжитих заходів податкова міліція фальсифікат вилучила.

Крім того, виявили та вилучили готівкові кошти в сумі 9 468 дол США та 22 800 гривень, які були отримані від незаконної реалізації підакцизу в роздріб жителям міста Ковеля та Ковельського району.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності та проведення відповідних експертиз. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку підробляли алкоголь відомих марок

Надрукувати
мітки:
коментарів