Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві прокуратура довела вину наркоторгівця

У Мукачеві прокуратура довела вину наркоторгівця
Обвинуваченого засуджено до 6 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури доведено вину місцевого мешканця, який обвинувачувався у торгівлі психотропами та спробі пронести наркотичну речовину до ізолятору тимчасового тримання для передачі знайомому.

Так, у ході судового розгляду справи прокуратурою доведено, що у січні 2018 року, обвинувачений спробував передати знайомому, який на той час утримувався в ізоляторі тимчасового тримання «концентрат з макової соломи». Наркотик, захований у пачку з печивом, виявив черговий інспектор ІТТ при поточному огляді передачі.

Крім того, в ході оперативної закупки правоохоронцями задокументовано факт продажі мукачівцем метамфетаміну за 2 тис грн.

Врахувавши наведені докази та обставини справи, судом визнано винним мукачівця в інкримінованих злочинах та засуджено за ст.15, ч.2 ст. 307 КК України до 6 років і 3 місяців позбавлення волі без конфіскації майна, за ч.2 ст.307 КК України – до 6 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна та на підставі ст.70 КК України за сукупністю злочинів остаточно призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років і 6 місяців з конфіскацією майна.

Наразі вирок не набув законної сили, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: