Новини

У Чернівцях відкрили новий дитсадок на вулиці Вірменській. Фото

У закладі функціонуватимуть дві групи з українською мовою навчання та дві – з румунською.

У Чернівцях на вулиці Вірменській, 17-А після реконструкції відкрили заклад дошкільної освіти комбінованого типу №54 «Зернятко». Тут навчатимуться близько сотні малюків.

У дитсадку функціонуватимуть дві групи з українською мовою навчання для дітей віком 2-3 років та дві різновікові з румунською мовою навчання. Директоркою дитсадка буде Олена Стефанчук.

Вартість будівництва – 14,117 мільйонів гривень. Ще майже на два мільйони закупили обладнання, меблі та різноманітні матеріали. Будівельні роботи виконувало ТОВ «Будторгінвест» (директор Іван Дякон). У закладі обладнали музично-спортивний зал, чотири просторі групи, спальні, окремі осередки для гри, відпочинку, харчування, навчальні кабінети (практичного психолога, гурткової роботи), медичний кабінет, харчоблок та пральню. Вбиральні прикрашають малюнки відомої української художниці- ілюстраторки Євгенії Гапчинської.

На території дитячого садка облаштували безпечні ігрові майданчики, альтанки для прогулянок на свіжому повітрі з сучасним ігровим обладнанням та спортивний майданчик із штучною травою.

У будівлі підсилений фундамент, утеплені перекриття, замінені всі інженерні мережі, встановлене сучасне опалення та пожежна сигналізація.

Фото Ірини Болести

 

Коментарі