Вулицями Ковеля проїхався патріотичний велопробіг

23 Серпня 2019, 15:22
Вулицями Ковеля проїхався патріотичний велопробіг 3475
Вулицями Ковеля проїхався патріотичний велопробіг

У День Державного Прапора України у Ковелі відбувся велопробіг вулицями міста з державною символікою.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

23 серпня понад 70 ковельчан стартували від площі Героїв Майдану. Вони проїхали до монумента Тарасу Шевченку, далі маршрут проліг вулицями Грушевського, Смірнова, а фінішували любителі спорту біля пам’ятника борцям за волю України. Там вони взяли участь в міських урочистостях.

Одна з учасниць Наталія Шеремета говорить, що підтримує подібні заходи.

«Мені подобається ця акція. Сьогодні свято — День Державного Прапора. Я  прочитала оголошення про велопробіг, що вітається символіка, вишиванки і  вирішила одягнутись у національне вбрання», – каже ковельчанка Наталія.

У святковій колоні було надзвичайно багато юних ковельчан. Зокрема, ціла команда міського центру «Спорт для всіх» разом зі своїм директором і тренером Романом Лисом таким чином теж вирішили відзначити День Державного Прапора.

Людмила Хоменчук розповіла, що теж є постійною учасницею таких патріотичних заходів, які проходять в місті. Про нинішній довідалась із соціальних мереж і разом з чоловіком долучилась до компанії велосипедистів.

«Бути більш активними, патріотами свого краю,  мати свою позицію. У нас прекрасна держава. Тож  будьмо щасливими в цій країні, нікуди не виїжджаймо, а будуймо свою Україну разом», – побажала усім напередодні Дня Незалежності пані Людмила. 







Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024