Сидітиме за ґратами з конфіскацією: у Мукачеві прокуратура довела вину наркоторгівця в ІТТ

23.08.2019 15:37 178 0
Сидітиме за ґратами з конфіскацією: у Мукачеві прокуратура довела вину наркоторгівця в ІТТ

Як повідомляє Пресслужба прокуратури Закарпатської області, доведено вину місцевого мешканця, який обвинувачувався у торгівлі психотропами та спробі пронести наркотичну речовину до ізолятору тимчасового тримання для передачі знайомому.

"Так, у ході судового розгляду справи прокуратурою доведено, що у січні 2018 року,  обвинувачений спробував передати знайомому, який на той час утримувався в ізоляторі тимчасового тримання «концентрат з макової соломи». Наркотик, захований у пачку з печивом, виявив черговий інспектор ІТТ при поточному огляді  передачі", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що в ході оперативної закупки правоохоронцями задокументовано факт продажі мукачівцем метамфетаміну за 2 тис грн.

"Врахувавши наведені докази та обставини справи, судом визнано винним мукачівця в інкримінованих злочинах та засуджено за ст.15, ч.2 ст. 307 КК України до 6 років і 3 місяців позбавлення волі без конфіскації майна, за ч.2 ст.307 КК України – до 6 років і 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна та на підставі ст.70 КК України  за сукупністю злочинів остаточно призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років і 6 місяців з конфіскацією майна", - інформували в прокуратурі.

Наразі вирок не набув законної сили.

Нагадуємо, Міністр внутрішніх справ України звільнив керівника поліції Закарпаття Читайте також: ДТП у Іршаві: знову “поцілувалися” (ФОТО)
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!