Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Львові знайшли застарілі вибухонебезпечні боєприпаси.

Як відомо, на вулиці Жасминовій у Львові ведеться будівництво багатоповерхівки. За планом тут має вирости 97-квартирний будинок.

Вчора, 22 серпня під час виконання будівельних робіт за даною адресою було знайдено авіабомбу ОФАП -100 часів Другої світової війни. Про це було повідомлено відповідні служби.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За місцем знахідки приїхали спеціалісти та вилучили боєприпас.

Загалом за минулу добу на території Львівщини було знайдено та знешкоджено застарілі боєприпаси часів Другої світової війни у чотирьох місцях.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними з спільної програми обслуговування стрілецької зброї.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 серпня, бригада робітників розбирала залишки старого будинку біля нового приміщення Острозького відділу поліції.

Також Знай.ua писав про те, що у селі Великий Любінь знайшли два артилерійських снаряди