Як прапор «УКРАЇНА-РІВНЕ» пережив атаку «Беркуту» в Рівному (16 ФОТО)

Дещо про Спідвей, Сергія, Толіка та Кульчинську

Свята бувають формальні, які і їх відзначення.

На щастя в Рівному та Україні є чимало людей, які щиро ставляться до нашого Прапору.

З Любов’ю і з чимось можливо навіть більшим.

[media=153788] Це фото Галина Данильчук сьогодні підписала «З Днем Українського прапора, Рівне!»

Зокрема, сьогодні нас неабияк порадував Сергій Кость із Рівного.

Він спочатку просто надіслав нам до свята галерею світлин із прапором на якому написано «Україна-РІВНЕ».

Ми попросили Сергія розповісти про ці фото.

Його розповідь нас вразила:

Кожен рік я складаю маршрут по видатним містам України. І туди вирушаємо з палатками на 4-5 днів. І з нами завжди мій прапор.

 

Його можна завжди побачити на спідвеї на 12 секторі.

Таких прапорів близнюків є два. Один я подарував команді Володимира Трофімова 14.08.2005 р. на гонку з Пілою, другий лишив собі. Тоді команда В. Трофімова символічно називалась УКРАЇНА РІВНЕ, тому і ці написи на прапорі.

 

На наступний рік їм буде 15 років.)).

Так ми з цим прапором в 2011 році об'їздили видатні місця Закарпаття (Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградово, Солотвино, Невицьке, географічний центр Європи, Ясиня та ін), Прикарпаття Львівщини та Івано-Франківщини (Львів, Івано-Франківськ, Трускавець, Бубнище, Ворохта, Коломия, Космач, Рогатин, Водоспади Шипіт, Манява, Гук, Пробій, Шешори, піднялися на Говерлу, були у замках, Шонберн, Олеський, Підгорнцький, Золочів, Свірж, Скелі Довбуша, Скельний монастир в Розгірчому, озеро Синевир.

 

В 2012 був на Рівненщині. Замки Острога, Дубно, Голубі озера, Соколині гори.

У 2013 році поїхали по Тернопільщині, Хмельниччині, Буковині. Були у: Кременецькому замку, Вишнівецькому палаці, Збаражський замок, Скалатський замок, Сидорівський замок, Червоногрудський замок і Джуринський водоспад, скельний монастир у Монастирку, залишки фортець Кривчого і Кудринців, фортеця Хотинь, Кам'янець-Подільський, Студениця (затоплене село Дністром - дуже гарне місце), скельні монастирі Субіч і Бакота, печера Кришталева у Кривчому, каскад водоспадів у Русилові.

2014 рік це: Берестечко, Соснівка, Мареніно, Луцький замок Любарта, Екскурсія по старому Львову, концерти у Рівному Скрябіна, ТНМК, Друга ріка, Отвінта, Катя Чілі, Мангуст та ін.

 

2015 Тараканівський форт, Олесько, Львів, Трускавець, Борислав, Урицькі скелі Тустані, Ужоцький перевал в Турці, Лумшори, Невицький замок, Ужгородський замок, Замок Паланок в Мукачево, Чинадіївський замок, замок Шонберна.

2017: Луцьк, Вінниця, вітряки Старого Самбора, Спаський камінь, Камінь велетень у с. Підкамінь і монастир там же, Бродівський замок, Клеваньський замок і тунель кохання, Пересопниця. Хмельниччина (Поділля): замок Меджибіж, Летичів, санаторій в Хмільнику, Бердичів.

 

 2018 рік Черкащина: Радомишль (замок), Буки (Буцький каньон), Умань, Військовий музей в Богачівці, дуб Залізняка в Буді, Будище (млини), Шевченкове (Керилівка батьківщина Т.Г.Ш), Шпола (геогр. центр України), Кременецьке водосховище в Сагунівці, Канів, Корсунь-Шевченківський.

 В цьому 2019р збирались на Бакоту і Білгород-Дністровський, але завадила погода, тому поїхали на Чорне море Херсонщини: Приморське, Залізний порт, Умань. Також цей прапор був на багатьох стадіонах світу спідвею і футболу: Київ, Львів, Червоноград, Луцьк, Харків, Тольятті (там було обидва прапора), Даугавпілс, Варшава, Торунь, Ченстахова, Тарнув, Торунь, Рибнік, Гданськ, Жешув, Люблін, Краков, у Вроцлав не доїхав (зламалась машина((((, Прага, Пардубіце, Будапешт, Відень. Поки те що згадав.

 

Другий прапор знаходиться у мого друга Сергія Grey Уманцева. Його прапор теж може багато розповісти де він був. Ми якось зустрілися і змагались розповідями, де чий прапор більше побував))).

10.08.2017 року ці прапори зустрілись разом повторно на закритті спідвейного сезону у Рівному через 12 років.

 

Потім ми разом поїхали на Злату Прілбу в Пардубіце 28.09.2018 і знов прапори були разом. На наступний рік складаю маршрут на Чернігівщину, Сумщину.

Дасть Бог все буде добре, то поїдемо.)) Біля всіх цих видатних місць України і світу майорів мій прапор і я цим пишаюсь.

 

З святом прапора, Вас!

P.S.

Ще, коли тільки відроджувався спідвей у місті на початку 2000х років, наші діти бігали по стадіону з ним і заробляли на морозиво, коли хтось просив сфотографуватись з прапором.

Сам Василь Червоній двічі (мені і один раз дітям) давав по 500 грн. за патріотизм.

Коли 18.07.2009 року у Рівному проводився півфінал кубку Європейських чемпіонів мій товариш Анатолій Беденко після гонки вибіг на доріжку з прапором, щоб проїхатись на мотоциклі з Гжегошем Валасиком, але той проїхав повз нього.

Тоді Толік побіг по доріжці по колу зриваючи овації трибун. Це все не сподобалось нашому "беркуту"й вони почали його ловити.

Але Толян з прапором почав від них тікати і вони не могли його догнати. це потішило трибуни і вони почали скандувати:

"Давай!!!"

[media=153786][media=153784]

 Тоді назустріч вибігли ще пару беркутівців і збили Толіка з ніг і відкинули прапор.

[media=153777] [media=153783]

Народ, як це побачив, стали жбурляти в беркутівців пляшки з під пива, і на виході з доріжки перед центральною трибуною люди силоміць вихватили в міліції Толіка, відтіснили міліцію далі, і давай качати Толіка як героя на руках))).

[media=153762][media=153785]

Тоді як раз і підоспіла Кульчинська, яка забрала Толіка за руку від беркутівців (визволила його), і він з дитям нашого друга ще навіть  тоді нагороджував гонщиків на п'єдесталі.

 

З тих пір ми називаємо Галину Григорівну хресною мамою Толіка))).

Від Редакції:

Дякуємо Сергію Костю і вітаємо ще раз усіх зі Святом!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень