У Львові п’яний водій запропонував п’ять тисяч гривень хабара патрульним (фото)

Screenshot_1
Фото: патрульна поліція Львівської області.

Цієї ночі на вулиці Стрийській сталася ДТП за участі автомобілів Богдан 2110 та Chery. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Водій першої автівки хотів втекти з місця події. Інший керманич переконував, щоб той залишився. Однак, винуватець не зважав і втік.

«Патрульні 2 батальйону по гарячих слідах розшукали автомобіль порушника. Водій перебував у сильному стані алкогольного сп’яніння. Пристрій драгер показав результат 2,14 проміле. Під час складання адмінматеріалів чоловік вирішив ще більше погіршити своє становище і почав пропонувати 5 тисяч гривень неправомірної вигоди інспекторам», - повідомили патрульні.

На зауваження не реагував і, зрештою, патрульні викликали слідчих. У підсумку, порушник отримав протоколи: за скоєну ДТП, за втечу з місця пригоди, за керування в нетверезому стані, постанову за відсутність відповідної категорії в посвідчені водія, яка дозволяє керувати цим транспортним засобом. Окрім адмінвідповідальності, водієві також загрожує кримінальна за спробу дати хабар поліцейському.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: