На Прикарпатті охоронець обікрав клієнтку супермаркету

23.08.2019 17:46   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліція знайшла зниклі гроші в речах охоронця.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Інцидент трапився 18 серпня в супермаркеті «Гостинний дім» у селищі Богородчани. Про нього в мережі розповіла донька потерпілої  Іванна Яцків, пише - Галка.

«В моєї мами було викрадено 400€ з гаманця, який вона забула на касі. Охоронець забрав гаманець і витягнув звідти зазначену суму. На камерах спостереження все добре видно. Охоронець і весь інший персонал стояли до останнього на своєму, що грошей ніхто не бачив і не брав! Допоки не знайшлись гроші в охоронця, заховані в пачці сигарет в його кишені! Навіть після цього, цей добродушний пан не признав свою вину!
В той час коли ми з працівниками поліції розбирались в скоєному, персонал магазину відкрито нас принижував, ображав і «проклинав», кажучи, що це все наклеп і ми брехуни. Навіть погрожували фізичною розправою, щоб ми забрались з магазину. Отже робіть висновки і оберігайте себе і своє майно», – каже жінка.

До слова, потерпіла відзначила оперативну роботу поліції. Перед нею вибачилася лише одна з працівниць закладу та начальник охорони мережі «Гостинного дому».

Правоохооронці повідомили «Галці» що гроші виявили при поверхневій перевірці 23-річного охоронця закладу. За цим фактом відкрите кримінальне провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка