20:49, 23 Серпня 2019

У Луцьку відбулася акція «Фонтан серпневих вакансій»

Сьогодні, 23 серпня, в  День Державного Прапора України та напередодні Дня Незалежності України в черговий раз відбулась інформаційна виїзна акція центру зайнятості під назвою  «Фонтан серпневих вакансій».

Про це інформує Луцький міський центр зайнятості.

Учасники заходу отримали повну інформацію про послуги, що надає державна служба зайнятості: підбір роботи, професійне навчання за сприянням служби зайнятості, участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, отримання ваучера для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. Присутніх знайомили з сучасними технологіями, які використовує служба зайнятості у своїй роботі — це онлайн-сервіс «Електронний кабінет безробітного та роботодавця», сервіс «Електронної черги», можливість створення відеорезюме, безкоштовні підвищення кваліфікації на он-лайн платформах «Lingva.Skills» та «Prometheus».

Окрім інформування населення міста про послуги центру зайнятості, провели креативний майстер-клас в рамках реалізації проєкту «Територія майстерності». Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Луцького міського центру зайнятості Наталія Луцюк із мешканцями міста створювала листівки на патріотичну тематику, флористичні композиції, паперові квіти. Особливу увагу відвідувачів приваблювали синьо-жовті кольори. Охочі зробили перші кроки в цій справі. Можливо для когось з них це стане захопливим, прибутковим заняттям та початком розвитку своєї справи.

Учасників акції «Фонтан серпневих вакансій» запросили на «Фестиваль професій», який відбудеться 25 серпня біля торгово-розважального центру «ПортCity».

Наступна зустріч «Фонтан серпневих вакансій» відбудеться 30 серпня.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: