У четвер, 22 серпня, помер легендарний російський актор Віктор Власов. Йому було 65 років. Трагічну новину про смерть заслуженого артиста Росії повідомили у Московському академічному театрі ім. Маяковського, в якому Власов прослужив 40 років. Передає Clutch.

«З сумом повідомляємо, що 22 серпня пішов з життя заслужений артист Росії Віктор Власов. Ми приносимо співчуття рідним і близьким Віктора Васильовича. Світла і вічна пам'ять! Віктор Власов служив в Театрі Маяковського з 1974 по 2014 рік», - йдеться у повідомленні на сайті театру.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У суботу, 24 серпня, відбудеться прощання зі знаменитим актором. Захід пройде у Храмі Вознесіння Господнього в Москві. Кремація буде проведена на Хованському кладовищі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Зазначимо, що Віктор Власов неймовірно любив свою професію і цілком віддавався справі. Він зіграв у численних виставах: «Ревізор», «Іван-царевич», «Бесіди з Сократом», «Одруження» та інші.

Також Власов запам'ятався глядачеві за ролями у фільмах «Життя Клима Самгіна», «Слідство ведуть знавці», «Ісаєв».

Нагадаємо, Дніпро сумує за улюбленим спортсменом.

Як повідомляв портал Знай.uа, померла незамінна актриса серіалів "Бригада" та "Моя прекрасна няня".

Також Знай.uа писав про те, зупинилося серце легендарного артиста.