У Корці відсвяткували 28-му річницю Незалежності

24 Серпня 2019, 10:31
2355

У п'ятницю, 23 серпня у Корці відбулись святкові заходи з нагоди 28-ї річниці Незалежності України.

Про це йдеться на сайті Корецької міської ради.

Спочатку керівники рйону поклали квіти до меморіальної дошки В. Чорноволу, пам’ятників Т. Шевченку, могил та меморіальних дощок загиблих воїнів АТО.




О 12.00 на центральному майдані міста військовий комісар, підполковник Cергій Красько, учасник АТО Петро Редька і його син Юрій підняли Державний Прапор України. 

Після у районному будинку культури і дозвілля корчан привітали керівники району та міста.

 За плідну співпрацю з міською радою міська голова Людмила Дмитрук виголосила Подяки Корецької міської ради  та нагородилм подарунками корчани: Зінаїда Швед, заступниця головного лікаря КНП «Корецька центральна районна лікарня»;Микола Бондар, приватний підприємець; Юрій Добровольський, депутат міської ради; Світлана Новак,  заступниця директора з навчально-виховної роботи Корецької ЗШ №1; Орина Витовщик, керівниця гуртка декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва ВПУ № 24 м.Корець;Юрій Новак, впорядник пластових гуртків Корецького району.



На завершення відбувся святковий концерт за участю переможців  районного туру обласного фестивалю-конкурсу сільських аматорських колективів «Таланти твої, Рівненщино!»


 

Коментарі
24 Серпня 2019, 18:23
Добрий день! А чого нічого не написали про те що не тільки мер Корця нагорожувала людей а ще голови районної ради і адміністрації. Поетесу Марію Денисюк і Сидорчука (не знаю як звати) і інших людей саме вони нагорожували медалями і грамотами. якраз Денисюк і Сидорчук заслуговують тих нагород найбільш а їм ще якраз вручали медалі - хіба це неважливо?????? і ще одне - святкували не тількі День Незалежності а ще і день Прапора. У вас жеж є фото.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39