11:05, 24 Серпня 2019

У Луцьку триває конкурс малюнків для дітей героїв до Дня Незалежності

Волонтерський рух “Мeцeнaти для солдата” (МдС) на знак поваги до ветеранів та захисників держави вирішило для дітей і підлітків мужніх героїв провести конкурс малюнків. 

Про це повідомив координатор проекту “Мeцeнaти для солдата” Руслан Теліпський на сторінці проекту у “Фейсбук”.

“Ми заохочуємо взяти участь в конкурсі малюнків «Дякую герою за наше мирне небо», які згодом будуть відправлені на схід до наших безстрашних воїнів, що боронять наш спокій від ординців. МдС з радістю номінує усіх учасників конкурсу серед дітей наших захисників і родин Небесного Легіону — усіх хто візьме участь у конкурсі не залишаться без смаколиків з Німеччини. А 5-ро найкращих юних митців отримають ще й цінні подарунки”, — йдеться у дописі.

Умови конкурсу: зробіть репост даного оголошення у себе на сторінці фб і пересилайте фото малюнків, що тримають ваші діти у коментарях під цим основним постом у нашій фб-спільноті, а також виставіть фото у себе на сторінці з відповідним хештегом: #ДякуюГероюЗаМирнеНебо

Конкурс триватиме до кінця серпня! Результати будуть у вересні. Для оголошення результатів всіх діток зберуть у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: