До 30-річчя Ковельського музею відбулася театралізована постановка і фотовиставка

24 Серпня 2019, 12:00
До 30-річчя Ковельського музею відбулася театралізована постановка і фотовиставка 1625
До 30-річчя Ковельського музею відбулася театралізована постановка і фотовиставка

Історичний музей приймав ковельчан та гостей на свій 30-річний ювілей. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

23 серпня міський голова Олег Олексійович разом з секретарем міської ради Вірою Федосюк вручили Почесну грамоту та цінний подарунок директору закладу Маргариті Матвійчук. Начальник відділу культури Вікторія Савлук відзначила Подяками працівників музею.

Вітання від народного депутата Степана Івахіва передав голова благодійного фонду «Патріоти Волині» Павло Самолюк.

Працівників музею також привітали колеги з Луцька, члени Ковельської філії «Союзу Українок», Почесний громадянин міста, краєзнавець Анатолій Семенюк, директорка художньої школи імені Андроника Лазарчука Олена Цьомик.

Актори експериментального театру-студії «10 ряд 10 місце» у цей день перевтілилисься в історичні персонажі, пов'язані з минувшиною Ковеля. Можна тут було зустріти і князя, який завітав до кузні вправного майстра-коваля і замовив у нього для себе меч. Королеву Бону, а Леся Українка торкалась клавіш старовинного роялю.

Також присутні переглянули фільм про історію становлення музею, ознайомилися з фотовиставкою. Гості мали можливість зробити фото біля музейних локацій, брали участь у квесті-вікторині «Пізнання історії мовою експонатів». 

Читайте також: У Ковелі знесуть будівлю історичного музею міста

 














Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024