Окупанти 20 хвилин прицільно обстрілювали позиції ЗСУ під Павлополем

Окупанти 20 хвилин прицільно обстрілювали позиції ЗСУ під Павлополем

Укрінформ
Окупанти після півночі обстріляли Мар'їнку з гранатометів, а за півтори години впродовж 20 хвилин вели прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил під Павлополем.

Про це поінформував на брифінгу у суботу, 24 серпня, речник Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк.

"Одразу з опівночі в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об’єднаних сил з напрямку від шахти Трудівська окупованого Донецька ворог застосував гранатомети по позиціях захисників міста Мар’їнка. Пізніше, з 01.30 ночі, протягом 20 хвилин окупанти вели прицільний провокаційний обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по оборонцях Павлополя", - розповів він.

За словами Гуцуляка, втрат від початку доби серед українських військових немає.

"Підрозділи Об’єднаних сил на лінії бойового зіткнення щохвилини перебувають напоготові до підступних та провокаційних дій з боку російсько-окупаційних військ", - наголосив він.

Речник МОУ також поінформував, що минулої доби, 23 серпня, на лінії бойового зіткнення зафіксовано 3 порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ, і всі збройні провокації відбулися ввечері.

Читайте також: Окупанти тричі обстріляли позиції ЗСУ під Водяним і Зайцевим

Зокрема, з 19.05 окупанти розпочали обстріл позицій оборонців Зайцевого. "Тут противник протягом 25 хвилин застосовував ручні протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю", - уточнив Гуцуляк.

Крім того, поінформував він, двічі під ворожий вогонь потрапили вчора ввечері захисники Водяного: з 21 години з напрямку від н.п. Азов, а після 23.00 - від Ужівки окупанти обстрілювали їх зі стрілецької зброї.

"На щастя, втрат серед захисників України внаслідок цих ворожих збройних провокацій протягом минулої доби немає", - зазначив речник МОУ.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-