Відтяла голову ножем та спробувала розчленувати тіло: жахливе вбивство під м. Рівне

Поліцейські затримали підозрювану у злочині

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 49-річна жителька Обарова, яка 23 серпня вбила свого чоловіка. Про те, що накоїла, розповіла сусідам, які й повідомили близько 14-ї години до поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що подружжя уже давно не ладнало між собою. 47-річний чоловік не раз піднімав на жінку руку та знущався з неї, що неодноразово бачили й сусіди.

Затримана 49-річна жінка каже, що терпець їй за роки такого спільного життя увірвався. Уранці, 23 серпня, коли чоловік спав, вона задушила його руками та мотузкою, відтяла голову ножем та спробувала розчленувати тіло сокирою.

Жительці Обарова повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчі Рівненського районного відділу поліції підготували клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

У рамках досудового розслідування для визначення осудності підозрюваної призначатиметься психіатрична експертиза, оскільки жінка перебуває на психіатричному обліку.

Їй може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень