День народження Юрія Горбунова: вітання Каті Осадчої та зіркових друзів
Приєднуємося до побажань!
Д

ля Каті Осадчої вже котрий рік 24 серпня – подвійне свято: день незалежності України та день народження коханого чоловіка, телеведучого Юрія Горбунова. Телеведуча привітала іменинника святковим відео зі зворушливими словами: «Вже п‘ять років 24 серпня для мене свято подвійне. Юрій Горбунов, нам ніколи не сумно, нам гарно працювати разом, подорожувати, чи просто дивитися кіно вдома. Ми вже встигли облетіти пів світу і нам точно буде, що розповісти онукам! Дякую тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим в світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації. Юрко, з Днем народження. Все решта – особисто!»

View this post on Instagram

Вже п‘ять років 24 серпня для мене свято подвійне. @gorbunovyuriy нам ніколи не сумно, нам гарно працювати разом, подорожувати, чи просто дивитися кіно вдома. Ми вже встигли облетіти пів світу і нам точно буде, що розповісти онукам 🙂 дякую тобі, що я зустріла чоловіка з найкращим в світі характером і почуттям гумору, яке рятує в будь-якій ситуації. Юрко, з Днем народження. Все решта, особисто 🙂 💜

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on

Привітали Юрія також близькі друзі, подружжя Потап та Настя Каменських. «Юрчику! З днем народження тебе, сонечко! Хай твої близькі тебе радують, а в роботі все виходить. Здійснюй мрії!» – побажала Настя.

«Сьогодні день народження мого друга, кума, брата, свата, колеги, коханця і ведучого «Танців» Горбунова Юрія. Слава!» – не забарився з привітаннями Потап.

Сам іменинник вже встиг поділитися першим відео зі святкування свого особистого нового року.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: