У Рожищі влаштували святкове відкриття ігрового майданчика

10 Вересня 2019, 12:22
3673

На подвір'ї Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату Волинської обласної ради організували свято для дітей та колективу з нагоди відкриття спеціального ігрового майданчика.

Дійство відбувалось 9 вересня. Про це Район.Рожище повідомив керівник волонтерської групи благодійного фонду «Слава» Олександр Кваша.

Читати також: Рожищенському притулку та навчально-реабілітаційному центру передали допомогу

Ігровий майданчик для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату створили з ініціативи групи волонтерів благодійного фонду «Слава».

«Щирі емоціі та відчуття свята дітям, вихователям та вчителям, подарував Заслужений артист України, відомий шоумен, та композитор-виконавець Сергій Скулинець, який з радістю долучився до доброї справи», – розповідає пан Олександр.

Читати також: Перший дзвінок у Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі: бульбашкове шоу та квіти на стінах

Керівництво закладу подякувало благодійникам: керівнику групи волонтерів Олександру Кваші, волонтерці Оксані Миргородській, отаману «Великого Козацького Кола України» Володимиру Присяжнюку та керівництву таксі «579».

«Особлива подяка тим, хто залишився небайдужим і долучився до закупівлі і встановлення гойдалки для дітей на інвалідних візках, адже таких можливостей повноцінного відпочинку для особливих діток не так багато в Украіні, але тепер є у цьому закладі. Творімо добро разом!» – закликає Олександр Кваша.

Читати також: У Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі встановили гойдалку для дітей з інвалідністю







Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024