Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль назвав пріоритетні напрямки своєї роботи

8692 0

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль назвав пріоритетні напрямки своєї роботи

Новий голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль, якого сьогодні представив в Острозі місцевим чиновникам президент України Володимир Зеленський, оцінив своє призначення як прояв високої довіри та велику відповідальність для себе.

«Рівненщина відсьогодні йде шляхом відкритості, безкомпромісності у принципових питаннях. Особливо щодо нульової толерантності до корупції, остаточної легалізації видобутку бурштину, протидії незаконній вирубці лісів і розгортання діалогу бізнесу та влади», – сказав він.

Віталій Коваль заявив, що одними з пріоритетних напрямів його роботи є створення робочих місць та залучення інвестицій в область.

«Основа нашого зростання – це точки, які ми маємо з вами разом знайти. Це – молодість, енергія, це – ІТ-технології, це – залучення тих інвестицій, які дозволять створити додану вартість, а не просто експортувати сировину, часом навіть не обліковану», – наголосив він.

Довідка. Віталій Коваль народився в м. Березному Рівненської області. Підприємець, член Національного олімпійського комітету України, очолює громадську спілку «Рівненська обласна федерація греко-римської боротьби».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також