У Луцьку цікавляться, чи виконали резолюції щодо смороду

10 Вересня 2019, 15:51
1504

Громадський активіст Сергій Шараєвський поцікавився в організатора громадських слухань щодо смороду в Луцьку Дмитра Климука, що наразі виконали із резолюції.

Про це активіст написав на сторінці у Facebook.

«Як виконується резолюція, прийнята на слуханнях? Що вже зроблено, а що ні? Бо вже багато часу пройшло, але скрізь тиша. Хотілося б знати. Бо якщо громадські слухання не принесли результату, то сама ідея слухань нівелюється», – йдеться у дописі.

У прикріпленому витязі з протоколу громадських слухань зазначається:

  1. Перевірка незаконних врізок каналізаційних труб новобудов (Набережна й інші) у дощову міську каналізацію.
  2. Встановити камери спостереження по перериметру полів фільтрації Гнідавського цукрового заводу, доступом для громадськості до даного відео.
  3. Встановити прилади контролю за відхиленням від норм якості повітря на межі санітарної зони полів фільтрації. Забезпечити відкритий доступ до онлайн моніторингу аналізаторами стану повітря.
  4. Звернутися з проханням до відповідних служб встановити додаткові пункти контролю гідрометцентру в району ДПЗ, Львівська, Вересневе.
  5. Звернутися до прокуратури з вимогою покарати осіб екоінспекції чи інших відповідних служб, які надавали дозволи чи іншу дозвільну документацію для діяльності ТОВ «БІО-ПЕК».
  6. Звернутися до екоінспекції з вимогою закрити «БІО-ПЕК».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром