Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23270 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація нового підстаканника зі склянкою та кришечкою

В «Укрзалізниці» планують частково замінити традиційні металеві підстаканники на нові. Візуалізацію попереднього варіанту опублікував керівник компанії Євген Кравцов.

За його словами, розглядаються такі матеріали, як папір або скло і в жодному разі не пластик. Водночас на візуалізації стакан виглядає зробленим зі скла, підстаканник – з металу, а кришечка – з силікону.

У коментарях чимало дописувачів просять не використовувати одноразовий посуд, зокрема паперовий, адже в такому посуді є тонка пластикова плівка, яка перешкоджає його переробці. Однак знайшлися й захисники одноразового посуду, які виправдовують його необхідність «епідемією туберкульозу».

Кравцов запевнив, що класичні підстаканники повністю прибирати не будуть.

Класичний підстаканник. Фото: «Укрзалізниця»

Щодо вартості заміни підстаканників, керівник «Укрзалізниці» зазначив, що бюджет ще не рахували, «але не по дві тисячі гривень точно». Цим він натякнув на скандальну спробу «Укрзалізниці» закупити стаканів на 1,3 мільйона гривень – по дві тисячі гривень кожний. Цю закупівлю було скасовано.

Раніше Кравцов також зазначав, що філія «Центр сервісного забезпечення» славиться дивними замовленнями. Заплановано повний аудит процедур закупівель «Укрзалізниці».

Керівник «Укрзалізниці» також повідомив, що від ідеї повноцінного харчування у нічних поїздах довелося відмовитися, оскільки послуга не користувалася попитом.

Нагадаємо, рік тому «Укрзалізниця» оновила логотип.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button