Карткою або смартфоном платити за проїзд у тролейбусах можна буде з жовтня

1997 3

Ми у соцмережах:

Карткою або смартфоном платити за проїзд у тролейбусах можна буде з жовтня

З першого жовтня у тролейбусах з’являться термінали для безготівкового розрахунку. Про це йдеться у рішенні, яке сьогодні підтримав Рівненський міськвиконком. Пілотний проект реалізує міська влада в рамках співпраці "Рівнеелектроавтотрансу" з "Візою". Оплатити квиток можна буде банківською картою або смартфоном через QR-код.

Термінали, валідатори – це мобільні стаціонарні пристрої, які надає компанія "Віза". Це не грошовий грант, а якби товарний. Технічний. Компанія "Віза" для нашого міста передає в безоплатне користування 20 сучасних терміналів, які будуть видані кондуторам. Проведеться за кошт компанії "Віза" навчання, – прокоментував керівник управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного Сергій Гемберг.

Погоджують безготівковий проїзд на сьогоднішньому засіданні виконкому, повідомляє Суспільне. Цьому передувало підписання навесні між "Рівнеелектроавтотрансом" та підприємством "Віза Україна" меморандуму. 

Кондуктори поки виконуватимуть функцію контролерів і кондукторів. Я не думаю, що ми зможемо відмовитися від контролерів узагалі. В інших країнах місто запроваджує такі штрафи, що невигідно – ти як попадешся, то заплатив в сто разів. При нашому штрафі вигідно все,сказав міський голова Рівного Володимир Хомко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також