Павлівський ліцей долучився до міжнародного проєкту

11 Вересня 2019, 12:00
1424

Павлівський ліцей, що на Іваничівщині, першим узяв участь в освітній кампанії «Безпечний пішохід», який здійснюється в рамках міжнародного проєкту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області».

Про це йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

Мета проєкту – завдяки встановленій тісній співпраці між польськими гмінами та волинськими ОТГ, а саме проведенню різноманітних заходів за тематичним напрямком безпека, збільшити інформованість суспільства про правила дорожнього руху, що вплине на зменшення смертності на дорогах.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми Транскордонного Співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020, реалізовується Комунальною установою Волинської обласної ради «Агенція розвитку Єврорегіону «Буг» та Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», з польської сторони – Асоціацією органів місцевого самоврядування Єврорегіону Буг.

Учні Павлівського ліцею та інших шкіл ОТГ здобули знання та вміння в наданні першої медичної допомоги та застосуванні правил дорожнього руху на практиці. Діти початкових класів працювали почергово на різних локаціях, де розташовувались території різних екстрених служб. Вдало справились із завданнями квесту «Безпечний пішохід». Старшокласники фотографувались на території #всебудеБезпечно. Заходи проекту, що відбулися на території Павлівського ліцею, послугують посиленню участі дітей та молоді в питаннях забезпечення порядку та безпеки, а також сприятимуть зменшенню нещасних випадків на дорогах.

Адміністрація ліцею дякує насамперед голові Павлівської ОТГ Сапожнику Андрію та його команді. Окремі слова вдячності – директору комунальної установи Волинської обласної ради «Агенція розвитку Єврорегіону «Буг» Ірині Ітані та першому заступником голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ларисі Тарасюк.

Читайте також: Навчальний заклад з Іваничівщини отримає футбольне поле зі штучним покриттям

























 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024