Головний архітектор Львова Юліан Чаплінський звільнився - ЗМІ

чаплінський

Начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський у вівторок, 10 вересня, написав заяву на звільнення. Тепер заяву має підписати мер Львова Андрій Садовий.

Начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради Юліан Чаплінський у вівторок, 10 вересня, написав заяву на звільнення. Тепер заяву має підписати мер Львова Андрій Садовий, повідомляє Zaxid.net

Чаплінський заявив, що припиняє працювати в Львівській міській раді і пояснив, що переходить на нову роботу, однак куди саме не уточнив.

За інформацією журналістів, 36-річний Юліан Чаплінський продовжить працювати в Міністерстві розвитку громад і територій на посаді заступника міністра з питань будівництва та житлово-комунального господарства.Нагадаємо, що у серпні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ перейменували на Міністерство розвитку громад і територій. Міністерство очолила директорка ТОВ «Інститут місцевого розвитку» та народна депутатка 8-го скликання Альона Бабак.

Юліан Чаплінський здобув вищу освіту в Національному університеті «Львівська політехніка» на спеціальності «Архітектура будівель і споруд». У 2005-2006 рр. він працював архітектором у приватній фірмі «Ювіт». У 2006-2011 рр. був архітектором та директором ПП «Архітектори Чаплінський Трофименко».

На посаді головного архітектора Львова Юліан Чаплінський працював від 25 лютого 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: