Обшук ПриватБанку силовиками: що відомо

14:33, 11 сентября 2019
Детальна інформація щодо обшуку буде надана найближчого часу.
Обшук ПриватБанку силовиками: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 11 вересня, правоохоронці проводили обшуки в одному із відділень націоналізованого «ПриватБанку». Про це повідомляють в прес-службі банку, пише РБК-Україна.

Як стало відомо, обшуки проводили силовики, а пов’язані такі дії  з одним із договорів, який раніше був укладений фінустановою.

Обшуки проводили співробітники Соборного відділення поліції Дніпра, зазначає прес-служба фінустанови. Наразі силовики покинули приміщення банку.

Речник ПриватБанку Олег Серга наголосив, що обшук пов’язаний з одним із договорів банку. Проте силовики не вилучали з офісу документи та техніку.

Працівників банку зауважили, що це скоріше був не обшук, а «візит» співробітників поліції з автоматами. Зазначається, що фінустанова готує заяву до правоохоронних органів.

Натомість, інвестиційний банкір Сергій Фурса пов’язав ці обшуки із зустріччю Президента України Володимира Зеленського з колишнім власником ПриватБанку Ігорем Коломойським, яка відбулася ввечері 10 вересня, де вони обговорили питання ведення бізнесу. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Лондонський міжнародний арбітражний суд (LCIA) своїм рішенням про суперечку з оплати двох випусків єврооблігацій (близько $ 335 млн) ПриватБанку до націоналізації поки що не зобов’язує фінустанову до виплат.

Крім того, ми писали, чому Державне бюро розслідувань проводило обшуки у приміщенні ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»

Також відомо, що суд над «Приватом» заважає фінансовій стабільності

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки