Комісія мерії обстежить спірне будівництво на Південному бульварі (ФОТО)

Автор: Турій Роман

17 Sep, 2019 10:28

Поділитись публікацією
Комісія мерії обстежить спірне будівництво на Південному бульварі (ФОТО)

У міському виконавчому комітеті зустрілися з людьми, котрі побоюються будівництва нового будинку в дворі на Короля Данила, 11а. 

Нагадаємо, вранці 17 вересня під “Білий дім” прийшли франківці, що не хочуть забудови свого двору (ФОТО).

З людьми зустрівся перший віце-мер Микола Вітенко, представники контролюючих установ та представник забудовника Олег Гладун.

“На місці будівництва йде магістральна газова труба. Газовики це погодили? Чи нам на вибух чекати? Крім того, будівельний кран просто над дитячим садочком. Дітей страшно туди водити. Будівельний паркан двічі падав. Один раз – на жінку”, – обурюються мешканці.

Представник забудовника Олег Гладун каже, що перемовини з місцевими мешканцями тривають вже два роки. Запевняє – є усі дозвільні документи на роботи, а сваритися з сусідами не хоче, навпаки.

“Хтось був за, хтось був проти. Спочатку домовилися, потім люди почали блокувати техніку. Я хочу з вами домовитися. Врахувати ваші зауваження. Але не такі, що “будуйте 2 поверхи, замість 7”, зазначив Гладун.

Головний інженер Івано-Франківського відділення ПАТ «Івано-Франківськгаз» Андрій Струк додав, що газові мережі, згідно проекту, не є під загрозою.

Перший заступник міського голови Микола Вітенко зазначив, що сьогодні спеціальна комісія відправиться на об’єкт, аби перевірити норми будівництва. І вже тоді зможе робити висновки з ситуації, пише “Галка”.