Партнер рубрики Події

З'явились фото пам'ятника Майстру Йоді, який мають встановити в Тернополі

З'явились фото пам'ятника Майстру Йоді, який мають встановити в Тернополі
  • Фото скульптури героєві "Зоряних війн" Майстру Йоді, який невдовзі встановлять у Тернополі, розмістили на сторінці проекту у Facebook.
  • Як повідомляли раніше, встановлення пам'ятника вартує приблизно вісім тисяч доларів.

Питання про доцільність розміщення монумента обговорюють ще із 2018-го року. 

Петицію про встановлення пам'ятника тернополянин Сергій Кутузов створив ще 6 березня 2018 року. Нагадаємо, вона звучала так: "Одним з переможців проектів громадського бюджету у 2017 року став "Пам'ятник вчителю". Оскільки проекту даного пам'ятника досі немає, пропоную встановити в Тернополі пам'ятник всесвітньо відомому вчителю - Майстру Йоді".

Відео дня

У прес-службі Тернопільської міської ради кажуть, що встановлення пам’ятника Йоді – це громадська ініціатива. Петиція щодо встановлення пам’ятника Йоді розглядалася на засіданні виконавчого комітету, проте рішення щодо цього питання не прийняли.Тому автор петиції разом із однодумцями вирішили самостійно зібрати кошти на пам'ятник і реалізувати проект. 

18 вересня у мережі опублікували практично готову скульптуру "у гіпсі". Як вдалось дізнатись, повністю готовий він буде приблизно за два тижні. Де його встановлять, наразі невідомо. 

Раніше автор ідеї Сергій Кутузов розповів "20 хвилин", що встановлення пам'ятника вартуватиме 8 тисяч доларів.

Читайте також: Ідея з пам'ятником Майстру Йоді у Тернополі викликала хвилю фотожаб у мережі

Опитування

Як вважаєте, чи потрібен у Тернополі пам'ятник Майстру Йоді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Roman

    Поки що, першість місцевого Церетелі належить Гросуляку Михайлу!
  • Firuta Lures

    Люди зовсім розум втратили??? Хай поставлять перед міською радою...
  • Анонім

    Це просто п.....ц до чого у нас влада докотилася ,що замість того щоб вирішувати нагальні питання для міста ,а це і транспорт ,комуналка , ЖЕКи чи ПП у нас ледарють повним ходом , лікарні ,садочки ,парки ,робочі місця ,відкриття нових підприємств ось це має бути пріоритет влади ,а не херньою займатися і пічкати весь центр памятниками якимись видуманими героями з фантастичних фільмів. Вже мільйон ,а може навіть і більше спустили на памятник вчителю , а глянеш на його конструкцю то там ледве 50 тисяч гриваків він коштує, а куда решту грошей діли . Для чого роздавати мільйони хворим на голову людям і саме основне реалізовувати їхні бредові ідеї .Автобуси не можуть закупити ,а всяке гівно проштовхують . Я вже чекаю коли прийдуть чергові вибори щоб того Надала і його шоблу вигнати з посади мера .Сидять трутні і тільки херньою маються .
  • олег

    знайшли героя - люди схаменіться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up