Закритий переїзд на Надрічній спричинив величезні затори на сусідніх вулицях (ФОТО)

Автор: Турій Роман

19 Sep, 2019 09:37

Поділитись публікацією
Закритий переїзд на Надрічній спричинив величезні затори на сусідніх вулицях (ФОТО)

Вранці 19 вересня транспортний колапс виник на вулицях міста, які суміжні з залізничним переїздом на вулиці Надрічній в Івано-Франківську.  

Через ремонт об’єкту, який виконують підрозділи “Львівської залізниці”, переїзд закрили з 22 вечора, і попри анонс, о шостій ранку не відкрили. Станом на 9:30 ділянка досі перекрита.

Через це, як інформують “Галку” читачі та телеграм-спільнота ЧАТ 112, виникли затори на вулицях Вовчинецькій, Сагайдачного, Максимовича, Хмельницького, Кобилянської, Промисловій, Тарнавського, Василіянок, Івасюка, Йосипа Сліпого, Миру, Хоткевича, Незалежності та інших вулицях.

Залізничники пояснили, що зіткнулися з незапланованими труднощами під час заміни колії на цій ділянці.

“В зоні переїзду не могли демонтувати колії, це було складніше, ніж ми очікували і планували. Вона настільки запресована і заїзджена, забетонована водою і піском, який роками назбирувався…Виник суцільний бетон. З 2000 року там нічого не робилося”, – розповів “Галці”  заступник начальника Івано-Франківської дистанції колії по технічній частині Юрій Гуцуляк.

Близько 11 години дві з чотирьох смуг руху на переїзді залізничники обіцяють відкрити. А ремонтні роботи хочуть завершити до кінця дня.