Ще один депутат парламенту Молдови позбувся імунітету

Ще один депутат парламенту Молдови позбувся імунітету

Укрінформ
Депутати парламенту Молдови проголосували за позбавлення недоторканності депутата від опозиційної Демократичної партії Володимира Чеботаря.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Володимир Чеботар у 2013 році, діючи в інтересах організованої злочинної групи, безпосередньо сприяв приватизації Кишинівського міжнародного аеропорту", - заявив з трибуни парламенту виконувач обов'язки генерального прокурора Молдови Думітру Робу.

За його словами, Чеботар діяв з чітко визначеною метою передачі активів державного підприємства «Кишинівський міжнародний аеропорт» економічному агенту, пов'язаному зі злочинним угрупованням.

Читайте також: У Молдові затримали двох депутатів парламенту

За зняття депутатського імунітету проголосували 53 депутати з владної коаліції.

Представники Демократичної опозиції заявили у зв'язку з цим, що «зняття недоторканності з Чеботаря - це розправа над політичними опонентами».

Кількома днями раніше за звинуваченням в причетності до розкрадання понад мільярду доларів з банківської системи недоторканності були позбавлені депутати від партії «Шор» Марина Таубер і Регіна Апостолова. За рішенням Кишинівського суду, вони поміщені під домашній арешт на 30 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-