• Головна
  • У Рівному поліцейські продовжують говорити про булінг зі школярами (ВІДЕО)
12:55, 20 вересня 2019 р.
Надійне джерело

У Рівному поліцейські продовжують говорити про булінг зі школярами (ВІДЕО)

У Рівному поліцейські продовжують говорити про булінг зі школярами (ВІДЕО)

Як повідомляє відділ комунікації поліції області, обговорювати питання булінгу 19 вересня мали нагоду ліцеїсти та поліцейські. Підлітки поділилися власним досвідом, а працівники ювенальної превенції розповіли про правове регулювання, види насильства та, як йому протидіяти.

Коли діти переступають поріг школи, відповідальність за їхнє виховання покладається і на педагогів. Під їхньою опікою школярі вчаться бути самостійними: у прийнятті рішень, у ставленні до подій і людей. Однак, аби підростаюче покоління стало гідною зміною, до навчально-виховного процесу кожної дитини мають долучатися і батьки, і вчителі, і дорослі.

Заступник директора із виховної роботи Рівненського економіко-правового ліцею Наталія Алексійчук зазначила, що навчальний заклад часто запрошує поліцейських, аби вони роз’яснювали, як реагувати та діяти в тих чи інших випадках, тому кожна така зустріч важлива.

Інспектор відділу ювенальної превенції Рівненського відділу поліції Світлана Нагорнюк детально зупинилася на понятті та видах булінгу, який охоплює як фізичне, економічне, психологічне, сексуальне насильство, так і застосування електронних комунікацій (кібербулінг).

«У кожної людини є право любити або не любити, поважати або не поважати когось, — наголосила Світлана Нагорнюк. — Однак жодна людина не має права принижувати або завдавати фізичного болю комусь іншому, зокрема і словесно».

Не будьмо байдужими до нашого майбутнього — навчаймо наших дітей зважати на потреби та інтереси інших, а також правильно реагувати на зауваження чи критику.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рівне #профілактичні розмови #булінг #школярі #поліцейські
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...