У центральному парку Луцька готувалися до тернової гри

20 Вересня 2019, 12:49
1411

У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбулася інтенсивна підготовка до теренової гри, яку організовують в Холодному Яру, «Січ: Сила і Честь».

19 вересня на тренуванні юнаки та дівчата дізналися правила теренової гри, відпрацювали основні технічні прийоми, які варто застосовувати під час теренівки, обговорили, які речі варто брати з собою на гру, – інформує департамент сім'ї, молоді та спорту.

За сприяння Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді лучани вже два роки поспіль відвідують теренову гру «СіЧ: сила і честь імені братів Чучупак», яка проводиться в урочищі Холодний Яр, на Черкащині. Цьогоріч захід відбуватиметься з 3 по 6 жовтня.

Мета гри – вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, розвиток та виховання активної молоді.

Реєстрація: http://bit.ly/sich2019.

Більше інформації на сторінці теренової гри: https://www.facebook.com/terenivka.sich/

«Участь БЕЗКОШТОВНА! Поквапся зголоситися, адже реєстрація триває до 22 вересня, а місць в безкоштовному автобусі з Луцька до Черкас усе менше й менше», – йдеться у дописі.







Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром