Поділитись:

Показали, як затримували підозрюваних у вбивстві чоловіка в Ковелі (відео)

П'ятниця, 20 вересня 2019, 13:23
Показали, як затримували підозрюваних у вбивстві чоловіка в Ковелі (відео)

Тіло 46-річного волинянина з вогнепальним пораненням голови поліцейські виявили у вівторок, 17 вересня, на околиці міста Ковель.

Правоохоронці встановили причетність чотирьох жителів Волинської області до скоєння умисного вбивства. 19 вересня співробітники карного розшуку спільно із бійцями «КОРДУ» поліції області затримали зловмисників, – повідомляє поліція Волині. 

У вівторок, 17 вересня, до поліції звернулася жителька села Довгоноси Ковельського району із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний односелець пішов із дому та не повернувся. На околиці Ковеля поліцейські знайшли прикопане тіло зниклого чоловіка з вогнепальним пораненням голови. За фактом умисного вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження.

Відомо, що двоє із затриманих поліцією громадян уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжку та умисне тяжке тілесне ушкодження. Серед мотивів, скоєння злочину слідство розглядає конфлікт на ґрунті неприязних відносин між потерпілим і одним із затриманих.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тато маму тук»: на Волині чоловік на очах у дитини вбив дружину

Надрукувати
мітки:
коментарів