• Головна
  • У Львові відкрили інноваційний термінал "Нової пошти", - ФОТО
15:01, 20 вересня 2019 р.

У Львові відкрили інноваційний термінал "Нової пошти", - ФОТО

20 вересня,  «Нова Пошта» відкрила у Львові свій третій інноваційний термінал, який отримав назву ЛЕО - Легкість. Ефективність. Оперативність.

Як розповіли 032.ua у прес-службі компанії, будували двокорпусний термінал, площею 15 тис. кв. метрів майже півтора року, з березня 2018 року.

Як і термінали у Києві та Хмельницькому, львівський - обладнаний технікою від голландської компанії Vanderlande, а також автоматичним сортувальним обладнанням виробництва української компанії «СМС».

"На Львівському терміналі посилки з сортувальної стрічки будуть завантажуватися безпосередньо в автомобілі за допомогою спеціальних телескопічних конвеєрів - їх там 24. Унікальність цього терміналу в поділі логістики на посилки та вантажі - вони сортуються окремо. Це дозволяє розподіляти відправлення швидше і точніше, а отже - і швидше доставляти", - зазначили у "Новій пошті".

До кінця року, кажуть в компанії, планують розвезти 200 мільйонів посилок до 8 мільйонів клієнтів. Львівський термінал дозволяє сортувати 15 тисяч посилок і вантажів на годину. Тут створено також 300 робочих місць.

На ЛЕО будуть сортуватися посилки для 108 населених пунктів України – 28 міжрегіональних напрямків, 80 внутрішньообласних, а також для всіх відділень міста Львова.

Нагадаємо, раніше в "Новій пошті" запустили авіадоставку вантажів та посилок між Львовом і Києвом. Планують відкривати рейси також для Харкова, Дніпра і Одеси.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...