14:57, 20 Вересня 2019

У Луцьку продовжуються активні ремонтні роботи у дворах та на дорогах й тротуарах. ВІДЕО

У Луцьку продовжуються активні ремонтні роботи у дворах та на дорогах й тротуарах.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

Під час традиційної інспекції відвідали наступні об’єкти:

– завершили капітальний ремонт вул. Прогресу. Хоч вулиця й знаходиться в центрі міста, раніше вона була повністю зруйнована.

– на стадії завершення капітальний ремонт прибудинкової території на пр. Перемоги, 21, та тротуару від вул. Привокзальної до пр. Перемоги.

– орієнтовно за 2 тижні повністю завершать капремонт перехрестя вул. Ківерцівська-Карпенка-Карого. Зараз облаштовують тротуари та засівають траву на узбіччях, а незабаром вкладуть верхній шар асфальту на проїжджій частині.

– облаштували тротуар поруч з будинком № 29 на вул. Хурсенка.

– триває капремонт вул. Рівненської від Київського майдану до вул. Купріна. Облаштують тротуари та капітально відремонтують проїжджу частину.

– у стадії завершення також ремонт тротуарів вздовж будинків № 68, 70 на проспекті Волі.

– завершується ремонт прибудинкової території на вул. Чекаліна, 11. Наразі бруківкою виклали тротуари, відремонтували проїжджу частину. Передбачається також встановлення нового LED-освітлення, дитячого майданчика, облаштування парковки для автомобілів, зеленої зони, об’єктів благоустрою.

В Луцьку продовжуються активні ремонтні роботи у дворах та на дорогах й тротуарах.Під час традиційної інспекції відвідали наступні об'єкти:1. Завершено капітальний ремонт вул. Прогресу. Хоч вулиця й знаходиться в центрі міста, раніше вона була повністю зруйнована. 2. На стадії завершення капітальний ремонт прибудинкової території по пр. Перемоги, 21 та тротуару від вул. Привокзальної до пр. Перемоги.3. Орієнтовно за 2 тижні повністю завершать капремонт перехрестя вул. Ківерцівська-Карпенка-Карого. Зараз облаштовують тротуари та засівають траву на узбіччях, а незабаром вкладуть верхній шар асфальту на проїжджій частині.4. Облаштовано тротуар поруч з будинком № 29 по вул. Хурсенка. 5. Триває капремонт вул. Рівненської від Київського майдану до вул. Купріна. Буде облаштовано тротуари та капітально відремонтовано проїжджу частину.6. У стадії завершення також ремонт тротуарів вздовж будинків № 68, 70 на проспекті Волі.7. Завершується ремонт прибудинкової території по вул. Чекаліна, 11. Наразі бруківкою було викладено тротуари, відремонтовано проїжджу частину. Передбачається також встановлення нового LED-освітлення, дитячого майданчика, облаштування парковки для автомобілів, зеленої зони, об’єктів благоустрою.

Опубліковано Ihor Polishchuk Пʼятниця, 20 вересня 2019 р.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: