Новини

“ЄС” не голосуватиме, поки законопроєкти опозиції не будуть включені до порядку денного – Геращенко

“ЄС”  не голосуватиме, поки законопроєкти опозиції не будуть включені до порядку денного – Геращенко

Фото: сайт"ЄС"

Протягом останніх двох тижнів роботи Верховної Ради України жоден законопроєкт фракцій меншості не було включено до порядку денного, і “Європейська Солідарність” заявляє, що не голосуватиме за включення жодного законопроєкту, поки проєкти законів опозиції не будуть включені до розгляду парламенту.

Про це заявила співголова фракції політичної партії “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко на пленарному засіданні, передає пресслужба партії.

“Ми хочемо звернути вашу увагу, дорогі наші виборці, що в сесійній залі присутні чотири фракції і групи, які представляють 40% виборців України. Протягом цих двох тижнів роботи Верховної ради України жоден законопроєкт фракцій меншості не було включено до порядку денного”, – наголосила вона

Натомість, за її словами, знову з голосу включаються в порядок денний законопроєкти, які мають “правильних авторів”.

“Європейська Солідарність” вважає це серйозним порушенням прав меншості, прав наших виборців. Тому ми не будемо голосувати за включення жодного законопроєкту до порядку денного до тих пір, доки в порядок денний не будуть включені законопроєкти опозиції. Верховна рада не тільки “Слуг”, а й депутатів інших фракцій”, – заявила співголова фракції.

Раніше “Прямий” повідомляв, що фракція “Європейська Солідарність” закликає народних депутатів не порушувати закон “Про регламент Верховної Ради України” і Конституцію.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.