Афіша, Новини

Червона доріжка та зустріч із Барбарою Брильською. У Чернівцях проведуть міжнародний кінофестиваль

У рамках фесту в Чернівцях можна буде безкоштовно переглянути найкращі стрічки світу.

У Чернівцях із 18 по 20 жовтня проходитиме міжнародний кінофестиваль «Буковина». Протягом трьох днів у нашому місті переглядатимуть найкращі стрічки світу. Про це у коментарі «Шпальті» розповів організатор заходу, режисер Сергій Скобун.

«Будуть повнометражні, короткометражні, документальні фільми. Серед них  – й уже відомі всім стрічки. Перед показом кожного фільму охочі матимуть можливість познайомитися з учасниками знімальної групи. Вони розповідатимуть про знімальні процеси стрічки, відповідатимуть на запитання», – розповів Сергій Скобун.

Заявки на участь у фестивалі подали більше двох тисяч осіб із 50 країн.

Перегляди фільмів у рамках фестивалю відбуватимуться у двох залах кіноклубу «Red», у Літературному целанівському центрі та у мармуровій залі ЧНУ. Організатори ведуть перемовини ще з однієї локацією для проведення фестивальних подій.

Вхід на всі заходи фестивалю безкоштовний, проте охочим варто заздалегідь зареєструватися на події в адміністратора кіноклубу «Red» за номером 095 003 83 90.

В останній день фестивалю біля п’ятого корпусу ЧНУ розгорнуть червону доріжку. Тут нагороджуватимуть переможців фесту та переглядатимуть фільми, які здобули нагороди за призові місця.

Нагадаємо, у рамках цього ж фестивалю у Чернівцях відбудеться творча зустріч із відомою польською акторкою Барбарою Брильською. Всі охочі зможуть зустрітися з нею 19 жовтня о 18:00 у кіноклубі «Red». Кількість місць обмежена, деталі за телефоном: 095 003 83 90.

Коментарі