15:26, 20 Вересня 2019

На території Волині будуть розкидати вакцину проти сказу

На території Волинської області з сьогодні, 20 вересня, розпочалося проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Про це повідомили на сайті Держпродспоживслужби області.

Викид вакцини буде здійснюватися з авіатранспорту, який оснащений системою “GPS” і системою рівномірної реєстрації викидів вакцини.

Приманки не розповсюджуються над: населеними пунктами, водоймами, авто- та залізничними шляхами, місцями проведення польових робіт та болотами.

Управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини про проведення даних заходів були повідомленні: Волинська обласна державна адміністрація, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, Українське товариство мисливців та рибалок у Волинській області, Державна екологічна інспекція у Волинській області, ГУ Нацполіції у Волинській області.

“Прохання мешканців з розумінням віднестися до проведення заходів з вакцинації диких м`ясоїдних тварин. При виявленні приманок — залишати їх на місці, не ламати і не забирати додому”, — йдеться у повідомленні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: