Чому насправді розійшлися Демі Мур та Ештон Кутчер

Давай утрьох: Чому насправді розійшлися Демі Мур та Ештон Кутчер | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Що було, те минуло?

Поділитися:

Попри 15-річну різницю у віці та скептичне ставлення шанувальників до їхнього тандему, стосункам Ештона Кутчера та Демі Мур вдалося прожити вісім років. І хоча 56-річна акторка згадує про екс-чоловіка без жодних нарікань, історія їхнього шлюбу завершилася досить прозаїчно, як для Голлівуду. Подробиці стосунків із колишнім Демі описала у своїх мемуарах «Навиворіт» і змусила ЗМІ знову заговорити про гучне розлучення.

Причиною любовного колапсу зірок стали романи Ештона, про які Мур докладно пише в новій книзі. Так, у записках можна знайти зізнання дівчини на ім’я Брітні Джонс, з якою Кутчер зрадив дружині в їхній вітальні. За словами дівчини, вони познайомилися на вечірці. Там Брітні й проявила зацікавлення до одруженого актора:

«Він гарний коханець, уважний і милий. Це було дуже ніжно та приємно, не якийсь там випадковий сексуальний зв'язок».

Через деякий час Мур дізналася про другу зраду чоловіка з 22-річною Сарою Ліл. Із нею Кутчер познайомився в готелі Hard Rock, де дівчина працювала адміністратором. Ештон почав фліртувати з Сарою та запросив у номер прийняти з ним ванну. Вона погодилася, а невдовзі запросила й подругу.

Із мемуарів Мур можна дізнатися не лише про зради її колишнього, а й про його пристрасть до групового сексу. Демі розповідає, що чоловік декілька разів схиляв її до такого експерименту, однак вона вважає це помилкою:

Я хотіла показати йому, якою класною та веселою можу бути, – зізналася акторка.

Схоже, ображатися все-таки є на що.

Більше про відверту Демі Мур дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про акторку:

1. Лише у капелюсі: 56-річна Демі Мур оголилася для глянцю (фото)

2. Демі Мур знову вдягнула вишиванку — і їй дуже личить

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі