Новини

Зеленський виступить з промовою на Генасамблеї ООН та зустрінеться з Трампом

Зеленський виступить з промовою на Генасамблеї ООН та зустрінеться з Трампом

Президент України Володимир Зеленський 23–26 вересня здійснить робочий візит до Сполучених Штатів Америки для участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

“23–26 вересня Президент України Володимир Зеленський здійснить робочий візит до Сполучених Штатів Америки для участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Володимир Зеленський виступить з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН, а також візьме участь у саміті щодо Цілей сталого розвитку.

У Нью-Йорку Глава держави проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних країн, зокрема з президентом США Дональдом Трампом.

Крім того, у рамках візиту президент України зустрінеться з лідерами української громади Сполучених Штатів, керівниками єврейських організацій США, а також з представниками американських ділових кіл.

Нагадаємо, що комітет з питань розвідки Палати представників США 19 вересня провів перші закриті слухання у справі щодо можливого тиску Дональда Трампа на Володимира Зеленського, щоб він сприяв переобранню Трампа на президентських виборах у 2020 році.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.