У луцькому виші приєдналися до Всеукраїнського спортивного флешмобу

20 Вересня 2019, 16:20
1905

Студенти та викладачі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки долучилися до спортивно-масового флешмобу «Jump Squats».

Спортивне дійство, яке проходило 20 вересня на стадіоні вишу «Спортивне ядро», розпочалося зі спільного виконання Гімну України, – інформують в університеті.

Потому з вітальними та настановчими словами виступив ректор Лесиного університету Ігор Коцан, який зазначив, що формула успіху – це здоровий спосіб життя. Ректор закликав молодь робити ранкові пробіжки, по максимуму використовувати спортивні майданчики, тренажерні зали.

Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять педагога, завідувача кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи СНУ імені Лесі Українки Петра Гусака.

Перед учасниками флешмобу виступив гравець баскетбольної команди «Старий Луцьк–Університет» Дмитро Швагринський.

Насамкінець він запросив уболівальників на товариський поєдинок проти принципового суперника – БК «Рівне2». Матч відбудеться 21 вересня о 19:00 в обласній ДЮСШ.

Після офіційної частини спортивне свято продовжилося флешмобом «Jump Squats», виступами кращих студентських команд Лесиного університету з футболу, волейболу та баскетболу тощо.

















Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром