Поділитись:

Ковельчанина "замовили" через ревнощі: деталі вбивства на Волині

П'ятниця, 20 вересня 2019, 16:45

фото ілюстративне

Завдяки скоординованим прокуратурою Волинської області діям правоохоронців вдалося оперативно розкрити вчинене на замовлення вбивство 46-річного ковельчанина та затримати організатора, пособників і виконавця цього злочину.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині. 

З'ясувалося, що вбивство чоловіка замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин. Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, житель одного із сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі.

Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії.

Домовившись з жертвою про зустріч поблизу нечинного кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів постраждалого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня 2019 року, повідомлено про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України).

Прокурори Ковельської місцевої прокуратури, які наразі здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні, наполягають на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області. Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів