Штурм "Зони 51". Що загрожує тим, хто піде "рятувати прибульців" на території військової бази

Штурм "Зони 51". Що загрожує тим, хто піде "рятувати прибульців" на території військової бази

Фото: Associated Press

Тим, хто вирішить піти на штурм, доведеться заплатити чималу суму коштів.

Вже сьогодні, 20 вересня 2019 року, у штаті Невада, має відбутися штурм "Зони 51" – американської військової бази, де, на думку конспірологів, правоохоронці вивчають НЛО та утримують прибульців.

Підготовка до так-званого штурму розпочалася з події на Facebook, сторінку якої було створено 27 червня. Це було жартом, проте деякі користувачі Мережі та правоохоронці сприйняли її досить серйозно. Так, перші почали активно готуватися до "штурму", а другі – попередили про те, що захищатимуть базу.

"Зона 51" – випробувальний полігон військово-повітряних сил США, і ми відмовляємо будь-кого від намагань потрапити у регіон, де ми тренуємо збройні сили. Військові-повітряні сили США готові захищати Америку та її власність", – розповіла про готовність ВПС захищати об'єкт представник організації Лора Макендрюс у коментарі The Washington Post невдовзі після створення події.

Фото: Associated Press

У період від 16 по 22 вересня над "Зоною 51" заборонили польоти. У регіоні також встановили попереджувальні знаки, що повідомляють про штрафи, які доведеться сплатити усім, хто вирішить справді "піти на штурм". Так, за проникнення на заборонену території вдасться сплатити 1 тисячу доларів.

У зв'язку з подією вже затримали двох осіб. Це – ютубери з Нідердландів. 20-річного Тіса Гранзьєра та 21-річного Говерла Чарльза Вільгельма Якоба Сніпа заарештували на території Невадського випробувального полігону.  

Тепер їм загрожує штраф. Однак, як зазначає CNN, обидва ютубери стверджують, що штурмувати Зону не збиралися і хотіли просто на неї подивитися.

Проте не виключено, що невдовзі кількість заарештованих збільшиться, і їм також доведеться заплатити чималі суми грошей. Так, на Youtube вже запустили низку стримів так-званого штурму. На них можна побачити, як люди жартують та готуються до гіпотетичного захоплення бази.

Слідкують за розвитком подій і правоохоронці. Так, за словами комісара округа Лінкольн Варліна Хігбі, у регіоні ситуацію моніторять понад 300 співробітників правоохоронних органів.  

"Ми готові", - наголошує Хігбі.

Нагадаємо, вперше про таємничу військову базу масово заговорили цього літа. Що таке "Зона 51", звідки взялися чутки про прибульців, чи можна взагалі взяти військову базу штурмом  - читайте у матеріалі ТСН.ua

День НЛО: чому існування інопланетян та летючих тарілок досі залишається таємницею

День НЛО: чому існування інопланетян та летючих тарілок досі залишається таємницею

Повʼязані теми:

Наступна публікація