19:38, 20 Вересня 2019

Для волинських школярів провели екскурсію на тролейбусі

Для учнів третього класу Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького 19 вересня провели економічну екскурсію на тролейбусі по місту Луцьку.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Протягом однієї години, курсуючи тролейбусом вулицями міста, начальник відділу активної підтримки Луцького міського центру зайнятості Юлія Харічкова в ігровій та доступній для дітей формі розповідала школярам про підприємства міста, банківську сферу, освітні та медичні заклади, заклади громадського харчування, що знаходяться за маршрутом.

Знайомство учнів з безмежним світом професій пройшло в новій та цікавій формі, діти активно відгадували загадки про професії та відповідали на тематичні запитання, демонструючи знання професій у різних галузях.

Третьокласникам роздали розмальовки про професії. Розфарбовуючи їх у вільний час, діти закріплять отримані під час екскурсії знання про професії.

Економічна екскурсія на тролейбусі розроблена фахівцями Луцького міського центру зайнятості для ознайомлення з підприємствами міста Луцька, основними напрямками їх діяльності та перспективами розвитку, розміром заробітних плат, професіями, які мають попит на підприємствах міста Луцька для підвищення обізнаності з основними промисловими, навчальними та адміністративними закладами міста.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: