Данилюк пояснив, як конфлікт навколо "Приватбанку" впливає на Україну

Будь-яка нестабільність навколо "Приватбанку" має негативний вплив на стабільність фінансової системи, довіру інвесторів та іноземних партнерів

Данилюк пояснив, як конфлікт навколо "Пр…
Фото: УНІАН

Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олександр Данилюк в ефірі програми "Свободи слова з Савіком Шустером" у п'ятницю, 20 вересня, передає Depo.ua.

"Будь-яка нестабільність навколо "ПриватБанку" має прямі наслідки на стабільність фінансової системи — це довіра інвесторів, довіра іноземних партнерів та довіра до нової влади", – сказав Данилюк.

Нагадаємо, напередодні Коломойський заявив, що не збирається відступати щодо "Приватбанку".

Довідка: Раніше видання Financial Times опублікувало статтю, в якій сказано, що прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив у інтерв'ю виданню, що українська влада прагне досягти компромісу з бізнесменом Ігорем Коломойським у справі "Приватбанку".

Згодом Гончарук заявив, що уряд не веде жодних перемовин з бізнесменом Ігорем Коломойським щодо "Приватбанку".

10 вересня президент України Володимир Зеленський зустрівся з бізнесменом, ексголовою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським.

Як писали ЗМІ,  олігарх Ігор Коломойський після виборів президента і Верховної Ради зміцнив свій вплив і тепер хоче повернути "ПриватБанк" і отримати відшкодування  за його націоналізацію.

Також колишній співвласник "Приватбанку" Ігор Коломойський хоче отримати частину акцій націоналізованого в 2016 році банку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme